sale-offer
sale-offer1
Bialetti NAPOLI

Bialetti NAPOLI

EAN szám 8001306965033
Így is ismerheted: bialetti, bialetti napoli, napoli, kapszula, kávékapszula, 096080073, nápoly

2.490 Ft / csomag helyette Lista ár: 2.490 Ft


Akciós ár 1.999 Ft / csomag >
-20%
Megtakarítás: 491 Ft.


Készlet információ: 1-2 NAP

Szállítási díj:

Utánvéttel:
1 990 Ft

Elõre utalással:
990 Ft


Az akció 2019.02.01. - 2019.02.28. között érvényes

16 db-os kávékapszula

A Nápolyiak az intenzív, sötét, testes, hosszan tartó ízvilágú eszpresszót kedvelik. A Nápolyiak számára a kávézás egy valódi szertartás: a kávé legyen erős, és koncentrált, az afrikai keverékektől várható hosszan tartó ízvilágú, gondosan sötétre pörkölve. A finom őrlés, és a nápolyi mixerek jól ismert képessége hozzájárult a kávé világszerte ismert mítoszának megteremtéséhez.


A keverékeket gondosan válogatták, együttműködve a legjobb kávészakértőkkel. Minden keverék pörkölése a Bialetti cég hagyományain alapul, ami lehetővé teszi, hogy a kávébab megmutathassa minőségét, aromáját, testességét s ízét, hogy otthon is hódolhassunk a valódi olasz kávé iránti szenvedélyünknek.

A Napoli kávékapszula erőteljes ízével varázsolja el fogyasztóját. 

Bialetti gépekhez minden kávékapszula alumíniumból készül. Ez a fém képes megtartani a kávé aromáját hosszú időn át, és megóvja azt a szennyeződésektől illetve a fertőzésektől egyaránt. A tökéletes adagolás 7 gramm kávét tartalmaz,a valódi Olasz presszókávé elkészítéséhez szükséges. A csomagolás természetéből adódóan 100 százalékban újrahasznosítható.
Tulajdonságok


  • 30 százalák Arabica kávé
  • 70 százalék Robusta kávé
  • Íz világ -kesernyés kakaó
  • Testesség - mély
  • Pörkölés - sötét 
  • 16 db-os kiszerelés
  • Egyes Bialetti gépekkel használható:  

Bialetti Cuore CF80
Bialetti Tazzissima CF37
Bialetti Diva CF70
Bialetti Mokona CF40
Bialetti Mini Express CF62 Bialetti kapszula
Élvezd a kapszulás kávé technológia elõnyeit!
Elképesztõ gyorsaság
A mai rohanó világban az egyik legfontosabb erény a gyorsaság! A kapszulás technológia pedig jelenleg az egyik leggyorsabb, hisz nem kell foglalkozni a kávé adagolásával, õröléssel, pörköléssel, mindössze csak a kapszulát behelyezzük a készülékbe és máris kész a friss kávé!

Tökéletes tisztaság
A kávégépet tisztítására fordított idõben is a kapszulás rendszer a nyerõ, hisz nincs kiömlött õrölt kávé!

Garantált minõség
A légmentes aromazártnak köszönhetõen minden kapszula tökéletesen friss, zamatos lesz! Mikörben a fel nem használt kapszulák még sokáig megõrzik minõségüket - szemben azzal, ha egy csomag kávét kibontunk, mely csak az elsõ pár alkalommal adja az igazán friss kávé élményét!

Több íz, akár egymás után!
Mivel garantált minõséget biztosít minden egyes kapszula, ezért akár több ízt is tudunk vásárolni egyszerre, így mindig a hangulatunkhoz leginkább megfelelõ kávét ihatjuk!

Egyszerû kezelhetõség
Mindössze csak be kell helyeznünk az adott kapszulát a kávéfõzõnkbe és megnyomni egy gombot. Minden egyebet a kávégépünk olda meg. Hát nem egyszerû?